Polska Pomoc Simple Machines Forum - www.smf.pl

Wszystko o SMF => Integracja SMF => Wątek zaczęty przez: hunter491 w 5 Wrzesień 2014, 23:39

Tytuł: Integracja SMF z ts3
Wiadomość wysłana przez: hunter491 w 5 Wrzesień 2014, 23:39
Witam
Widziałem to ostatnio na jakimś forum ( Nie SMF) była zakładka:
Forumowy ts3 i po kliknieciu i zatwierdzeniu włączał sie ich kanał ts3.
Da sie czy raczej nie?
Tytuł: Odp: Integracja SMF z ts3
Wiadomość wysłana przez: hunter491 w 4 Październik 2014, 13:01
@REF
Tytuł: Odp: Integracja SMF z ts3
Wiadomość wysłana przez: lukaszuk1995 w 26 Listopad 2014, 13:59
Do belki po prostu dodajesz odpowiedni odnośnik do uruchomienia  TS3.