[MOD] Progress bar (BBCode) - pasek postępu

Zaczęty przez Adrian, 27 Lipiec 2012, 13:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Stanley

Mi nie jest ciężko,ale zapewne o tym zapomniałeś..  :P
Moje fora: pesnext.pl, appgroup.org.pl

Specjalista od niczego.

Pomogłem?, - [Pomógł]

Adrian

Nie przypominam sobie żebym o tym zapomniał :)
Dodam to jutro. Chyba że zapomnę..
the simplest solution is most likely the right one

js

Phantom jak możesz to dodaj znak równania do tego bbcode, popieram to co napisał P2P. Mod jest fajny.

Adrian

Mam drobną awarię komputera, więc mogę tylko napisać tyle:
Otwórz plik ./Sources/ProgressBar.php
Kod (Znajdź) [Zaznacz]
'before' => '[progress]',
Kod (Zamień na) [Zaznacz]
'before' => '[progress=]',

js

Spoko. :)

Nie zapomnij o poprawieniu tego w paczce, jak już będziesz mógł. Czy da radę ustawić widoczność tego paska tylko dla admina?

js

Fajnie jakbyś w przyszłości dorobił opcję włączenia tego paska tylko dla administracji, chodzi mi o to, że ten pasek nadaje się np. do prowadzenia zbiórki na opłatę serwera, domeny i fajnie jakby miał zastosowanie jak teraz dla normalnych użytkowników lub tylko dla administracji. To taka moja sugestia.

Adrian

Tak jak pisałem na PW - nie ma takiej możliwości. Koniec tematu.

js

No to masz bardzo dziwne postępowanie, odnosisz się nieprzyjemnie do użytkowników, ja tylko podałem sugestię w wątku, byś miał to na przyszłość, a Ty jak zwykle cwaniacko musisz odpowiedzieć "koniec tematu". Zmień nastawienie do ludzi, odpowiadaj normalnie z należytym szacunkiem, to wszystko.

Adrian

Cytat
Jeśli BBCode będą mogli używać tylko admini to nie będzie on wyświetlany dla użytkowników, zobaczą oni samą składnię BBC, np [progress=12]test[/progress]
To ci napisałem na PW, co mam dodać więcej? Wciąż chcesz żebym dodał coś co nie jest możliwe z mojej strony, więc napisałem że zakończyłem temat tej funkcji.

Cytat: js w 23 Listopad 2014, 16:05Zmień nastawienie do ludzi, odpowiadaj normalnie z należytym szacunkiem, to wszystko.
To samo proponuję tobie.

cieplutki

Witam, jest szansa na przepisanie kodu aktualnej wersji smf 2.1.3  ???

Adrian

Niestety w chwili obecnej nie planuję działania w obrębie SMF.
Może za jakiś czas spróbuję coś podziałać, ale niczego nie jestem w stanie zagwarantować.

cieplutki

Jest szansa na aktualizację moda do 2.1.4

cieplutki

Gdyby komuś była potrzebna ta modyfikacja to w załączniku działająca z 2.1.4