SMF 1.1 Final

Zaczęty przez defc0n, 2 Grudzień 2006, 22:53

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nrm

mogłem, ale przyzwyczajony jestem aby nie śmiecić po forum jak już są odpowiednie wątki ;)

Kǝmac

Cytat: nrm w 27 Grudzień 2006, 22:57
Polskie tłumaczenie ma trochę literówek (choćby: help=db_persist 'dedykowanym serwera') oraz ma kuriozalne tłumaczenia funkcji, przykładowo - "Tryb obsługi forum?" (ustawienie serwera -> główne ustawienia).
Niestety jest dużo takich spadków po pierwotnej wersji tłumaczenia, ogromna część została zmieniona. Nawet ostatnia wersja (z 23.XII) do 1.1 różni się w kilku miejscach od tej umieszczonej na początku miesiąca, ponieważ poprawiłem kilka takich błędów. Dzięki za zgłoszenie, jak coś wyłapiesz to jeszcze napisz.
Dropbox +0.5 GB dla nowych użytkowników (i dla mnie): http://db.tt/dO6tmv2

DaMiaN86

Chciałbym prosić o Udostepnienie mi pliku ten wlasnie wersji chodzi mi o wersje finalna : SMF 1.1 a nie 1.1.1

Jeśli ktoś ma te plik to bardzo bym prosił o udostępnienie jego. Miałem na kompie ale mialem problemy i mi przepadł. Bede bardzo wdzieczny za pomoc.
Serdecznie Zapraszam : Mój Fon Jest to Forum z Plikami do Pobrania do Telefonów Komórkowych : Motywy, Dzwonki, Gry Java :)

POZDRAWIAM

ronin

Cytat: DaMiaN86 w 10 Styczeń 2007, 01:29
Chciałbym prosić o Udostepnienie mi pliku ten wlasnie wersji chodzi mi o wersje finalna : SMF 1.1 a nie 1.1.1

Jeśli ktoś ma te plik to bardzo bym prosił o udostępnienie jego. Miałem na kompie ale mialem problemy i mi przepadł. Bede bardzo wdzieczny za pomoc.

PW