Wykonam!

Zaczęty przez bartosh, 28 Styczeń 2010, 01:44

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bartosh

Witam!

Wykonam styl na forum na skrypcie smf wersje 1.1.1x i 2.0 odpłatnie lub darmowo zależy to od ilości zmian :)

Wykonam również instalację różnorakich modyfikacji:
- 1, 2 modyfikacje darmowo
- powyżej 2 odpłatnie.

Czekam na poważne oferty. Kontakt:
bartoshdesigner@gmail.com [preferowany]
gg: 6775741

Jeden z moich stylów do zobaczenia tutaj: AdminTALK.pl

Proszę również pisać tutaj w temacie :)
Szukasz pomocy odnośnie prowadzenia strony/forum? Chcesz ją wypromować, a nie wiesz jak? Zapraszam - Admintalk.pl

ExplozzerX

Możliwe, że i ja miałbym dla Ciebie zadanie. ;) Wszystko opisałem w temacie, do którego link podam niżej.

http://www.smf.pl/index.php/topic,6386.0.html

Aha, jeszcze jedna sprawa. Wydaje mi się, że już kiedyś do Ciebie pisałem, ale nie odpisałeś. Jeśli możesz, to Ty mi napisz pierwszy na GG. Możliwe, że to wina jakichś ustawień GG czy coś.

bartosh

Temat odświeżam, ponieważ jest dalej aktualny :)

Pozdrawiam ;)
Szukasz pomocy odnośnie prowadzenia strony/forum? Chcesz ją wypromować, a nie wiesz jak? Zapraszam - Admintalk.pl

pimosz

Polecam kolegę Bartka ! Jest to profesjonalista, uparty idealista (co zapewni wam solidne wykonanie pracy). Kontakt ba GG jest bardzo dobry. Człowiek uczciwy i rzetelny. Dodam, że ma wiele świeżych pomysłów. Szczerze polecam !
Szukasz pomocy w pozycjonowaniu itp. ? Pytaj na www.admintalk.pl
Darmowy internet

ExplozzerX

http://www.smf.pl/index.php/topic,6386.0.html

Pisałem do Ciebie w tej sprawie na wakacjach. Wpierw postanowiłeś mi to wykonać, ale później ostatecznie zrezygnowałeś, nie wiem - może z powodu braku czasu. Jak będzie tym razem?

Wiem, że te SB to mogę sam sobie wgrać i te różne inne modyfikacje. Ale nie chcę mi się tego robić, a do tego chyba nie umiem. Tak więc dostajesz GOTOWY styl, wgrywasz do niego GOTOWE modyfikacje (tutaj chyba trzeba się będzie bawić w bazie danych, czy coś - nie znam się). Z wersją SMF też można coś zmienić, bo również nie znam się zbytnio, która może być najlepsza. Jeśli też grafika Ci nie podchodzi, to wystarczy, że wgrasz same GOTOWE modyfikacje.

Pasuje Ci? Jeśli tak, to daj znać w tym temacie, bo kontakt podany w górnym linku jest nieaktualny. Jeśli się zgadzasz, to podaj przy okazji cenę, a dopiero wtedy odezwę się na GG.

Pozdrawiam!

bartosh

Kontakt jak najbardziej jest aktualny ;)

Cena: +/- 70 zł ;)

Padaka

Bartosh - czekam...

o 18:00 dopiszę resztę...

bartosh

Połączenie neta 160 kb/s, o wszystkim jesteś informowany. Pliki na serwer się wgrywają, nie wiem o co Ci chodzi ;)

Wszystko robię w miarę możliwości, a że rozwaliłeś forum i żadna modyfikacja się nie wgrywa to nie moja wina... O forum się nie martw. Zajmę się nim jak obiecałem.

Po za tym prócz tej dodatkowej pracy mam również inne zajęcia ;) Musisz to zrozumieć.

Pozdrawiam ;)

Padaka

Ja to w 100% rozumiem - ale klienta należy o tym informować w prosty i klarowny sposób zanim on się upomni  o swoje.

Gdyby moje forum było OK to nie szukał bym pomocy....

Rozumiem że wszystko jest na dobrej drodze :)

ink100

Użytkownik bartosh wykonał dla mnie styl pod SMF 2.0, z którego jestem zadowolony;) serdecznie polecam i zachęcam do składania zleceń;)

MoveR

Prosiłbym o darmowe wykonanie banerka i logo na stronkę:)

kubawasko

Witam,

Zlecę wykonanie skórki lub użycie skórki już darmowej. Pilne zlecenie!

Kontakt:

jakub_wasko@sony-vita.com.pl
gg 6205495

Dziękuję i czekam

Konsola przenośna PS Vita, PlayStation Vita

bartosh

Witam, nigdzie nie odszedłem, dalej siedzę w tym całym webmasteringu...

Znalazłem czas na wykonanie własnego portfolio:

http://www.bkarmanski.pl

Zapraszam

xPatryk

Bardzo ładne portfolio. :)

Zrobiłbyś mi styl pod smf 2.0.x?