[PL] Aeva

Zaczęty przez Jacky, 30 Kwiecień 2009, 10:09

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jacky

Czy mógłby ktoś przetłumaczyć Aeve?

To bardzo przydatny mod (pozwala zamieszczać filmy z YouTube na forum), ale nie potrafię go przerobić na polski.

Podaję link do oryginalnej Aevy: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=977.

Nolt

www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni

spokojnie

Czy znajdę gdzieś aktualne tłumaczenie?
Po wrzuceniu polskich plików z powyższego linka wiele opcji w zakładce "aeva" mam pustych.
Z góry dziękuję.
podpis usunięty przez administratora

Nolt

Postaram się jutro reuploadnąć poprawione pliki...

//pliki zaktualizowane
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni

Jacky

Nie wiem, jak to się stało, ale jak dziś ściągnąłem zamieszczony przez  Nolta plik ze strony http://aeva.noisen.com/trans/5160/polish-translation/ z tłumaczeniem galerii Avea, to okazało się, że zawiera on jedynie niewielką cząstkę niezbędnych tłumaczeń (plik Aeva.polish.php ma 6 kb, a plik Aeva.english.php aż 65 kb). Kiedyś ściągałem to tłumaczenie i było ono kompletne, choć prawdę mówiąc nie pamiętam już która wówczas była to wersja Avea.

Nolt

Pliki nie są aktualne z obecną wersją (były tworzone dla wersji 0.9.x). Jeśli znajdę chwilkę zaktualizuje je.
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ

Nolt

Zaktualizowałem pliki aby były kompatybilne z najnowszą wersją, aczkolwiek nie zdążyłem jeszcze przetłumaczyć reszty. Tak więc na razie pliki zostają nieprzetłumaczone, mam nadzieję że znajdę chwilę na dokończenie aktualizacji.

Pliki na oficjalnej stronie nie zostaną zaktualizowane do czasu przetłumaczenia reszty.
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ

michal13031986

Nolt: Dasz radę przetłumaczyć wersje 1.1b? Z góry dzięki