Błędy w spolszczeniu SMF 2.0 RC1

Zaczęty przez michal13031986, 19 Luty 2009, 22:34

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

michal13031986

Brakuje tego w  Index.polish w polu:
Jest:
$txt['calendar_prompt'] = '';
Powinno być:
$txt['calendar_prompt'] = 'Święta:';

W PA>Kalendarz> jest ZARZĄDZAJ WAKACJAMI  a powinno być ZARZĄDZAJ ŚWIĘTAMI

Nolt

Paczki zaktualizowane.

Cytat: tqzwc2 w 19 Luty 2009, 22:34
Brakuje tego w  Index.polish w polu:
Jest:
Powinno być:
$txt['calendar_prompt'] = 'Święta:';

W PA>Kalendarz> jest ZARZĄDZAJ WAKACJAMI  a powinno być ZARZĄDZAJ ŚWIĘTAMI
Co do tekstu zarządzaj wakacjami... może lepiej by brzmiało zarządzaj zdarzeniami (bo np. nie wyszstkie zdarzenia to święta :P).
Natomiast
CytatEntry name:      $txt['calendar_prompt']
Comments:    // Prompt for holidays in the calendar, leave blank to just display the holiday's name.
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni

michal13031986

Nolt: Nadal nie brakuje napisu w pliku Index.polish w polu:
Jest:
a chyba w powinno być:
$txt['calendar_prompt'] = 'Wydarzenia:';

Oraz kiedy można spodziewać się pełnego spolszczenia?

Nolt

To miejsce nie zależy od napisu "Zarządzaj świetami" (który obecnie istnieje) to jest w pliku Admin.polish.php.

Pełne spolszczenie zostanie opublikowane gdy je przetłumaczymy :) a raczej przetłumaczę bo obecnie tylko ja nad tym pracuje, kiedy nie wiem... zapewne będzie gotowe gdy pojawi się stabilna wersja SMF 2.
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni

michal13031986

Tak wiem że nie zależy, ale jak dodam nowe święto do kalendarza, to na głównej stronie jest tylko nazwa tego święta.
A jak ktoś obchodzi urodziny lub będzie to jest napis: Nadchodzące urodziny
A wpisując to co wyżej podałem: $txt['calendar_prompt'] = 'Wydarzenia:';
jak ktoś doda jakieś święto do kalendarza lub coś innego wpisze to na stronie głównej będzie napis: Wydarzenia i obok te wydarzenia co dodane są w kalendarzu

Nolt

Ok. Na pewno znajdzie się to w aktualizacji ;) dzięki za testy i wyłapywanie błedów.
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ

michal13031986

w sumie to jednak inna nazwa musi być niż Wydarzenia, bo wydarzenia to pojawia się jak doda się wątek powiązany z kalendarzem. Więc chyba Jednak albo zostawić puste pole niech będzie, albo dać napis: Święta

Więcej błędów jakiś nie za uwarzyłem, jak coś zobaczę nie tak to dam znać.

Nolt

Kolejna aktualizacja,

$txt['calendar_prompt'] = ''; zostawiam bez tłumaczenia, natomiast tekst w kalendarzu Zarządzaj wakacjami został zmieniony na Zarządzaj wydarzeniami.

Zachęcam do przeczytania tego wątku i pomocy ;)
http://www.smf.pl/index.php/topic,4221.0.html
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ