SMF 1.1.8 oraz 1.0.16

Zaczęty przez Nolt, 5 Luty 2009, 08:36

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nolt

Pojawiła się nowa aktualizacja dla wersji SMF 1.1.x i 1.0.x, poprawia ona wszystkie wykryte błędy w wersji 1.1.7. Zalecamy aby każdy zaktualizował swoje forum z wersji 1.1.7 do wersji 1.1.8 a także fora działające na wersjach 1.0.x.

Instalacja jest jak zawsze prosta, instalujemy poprzez kliknięcie w odpowiedni link w Panelu Administracyjnym lub poprzez Menedżer Pakietów instalując łatkę zamieszczoną w tej wiadomości.

Więcej informacji znajdziemy na:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=290608.0
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni

Nolt

Jeśli masz dużo modyfikacji skorzystaj z paczki large update dostępnej na stronie www.simplemachines.org.
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni

DorBerrt

Ja mam jedną ważną również jest pod 1.1.7
a large update nie spowoduje ,że po aktualizacji i instalacji straci sie mase danych w grach?punkty!bo jak zainstalować od nowa?Nowa instalacja wyczyści wszystko

Nolt

Arcade ma własną bazę z rekordami, możliwe że będziesz musiał na nowo zainstalować modyfikację. Zrób kopię bazy i po problemie, przywrócisz ją później na nowej instalacji moda (jeśli to w ogóle będzie konieczne).
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ

DorBerrt

to jest E-Arcade i dlatego sie boje
ale spróbuje i dam znać co wyszło

DorBerrt

Zaktualizowałem do 1.1.8
potem w E-arcade w package-info  dodałem wpisy 1.1.8
zainstalowałem bez odinstalowania poprzedniej wersji i śmiga aż miło
Dzięki

spokojnie

Witam
Próbuję zainstalować aktualizację poprzez link z centrum administracji (poprzednia aktualizacja z 1.1.6 do 1.1.7 poszła bez problemów), ale otrzymuję komunikat:
"Pakiet który próbujesz ściągnąć lub zainstalować jest uszkodzony lub niekompatybilny z tą wersją SMF."
Może ktoś podpowiedzieć w czym jest problem?
Z góry serdecznie dziękuję.
PS. przepraszam, że tu nabazgrałem, nie zauważyłem działu "Instalacja i upgrade".
podpis usunięty przez administratora