Zlece przerobienie modyfikacji Paid Subscriptions

Zaczęty przez vexxon, 15 Wrzesień 2008, 18:33

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

vexxon

Witam... Czy mógłby ktoś przerobić moda na moje potrzeby... modyfikacja nie jest trudna bynajmniej tak mi się wydaje...

Jeśli znajdzie się chętna osoba to jestem wstanie zapłacić za usługę... stawka do uzgodnienia..

chodzi mi o tego moda
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=413

Co mi jest potrzebne..
Zamiast:
Nochex
To pay using Nochex please click the button below. You will be directed to the Nochex site for payment.

Przerobić na :

Prosiłbym aby było zapłać bankiem i przenosi do nowego okna tak jak jest w skrypcie.
Tylko w skrypcie przenosi do nowego okna firmy która oferuje płatności coś jak paypal a mnie
interesuje aby się wyświetlały numery kont które ja wcześniej wprowadzę.

coś takiego:
Jak się kliknie na Inteligo to się wyświetla:
Możesz wpłacić na :
np.
Inteligo

Jan kowalski
ul. Morska 12
12-400 Warszawa

Numer Konta: 50 0000 0000 0000 0000 0000 0000

na Mbank to podobnie.

Interesowało by mnie aby otworzyło się nowe okno w skrypcie forum.. I aby była możliwość ze ktoś spisze dane i na dole będzie button opłacam...

I dzięki temu button'owi dodaje kogoś na listę subskrypcyjna tak jak jest w skrypcie chodzi mi mianowicie o to abym nie musiał każdego ręcznie aktywować... tylko jak ktoś wpłaci to tylko wchodzę na forum i widzę nick ze oczekuje na wpłatę jak ktoś wpłacił to tylko klikam aktywacja ( i ktoś załóżmy ma roczna subskrypcje a po roku ona mu wygasa) aha i jak ktoś jest na liście oczekujących przez 14 dni to aby system automatycznie go kasował.

to by mnie interesowało mam nadzieje ze napisałem w miarę zrozumiale .
Interesuje mnie napisanie pod wersje smf 1.1.6
pzdr.