Kilka pytań nowego

Zaczęty przez mam5gram, 20 Luty 2006, 15:36

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

defc0n

czyli platny, wiec powinien dorbze chodzic
moze zainstaluj to:
http://www.smf.pl/index.php/topic,143.0.html

mam5gram

dzieki za odpowiedz ale nadal to samo, nie mogę dalej działów modyfikować , usunąć  no nic nie moge a reszta chodzi, prosze o pomoc

HaWaN

Może podaj adres do forum, to się rozglądniemy i wtedy pomożemy ;-)

defc0n

co ci da rozgladanie jak nie masz admina?

HaWaN

Może ma coś nietak z chmod'ami ???
Nigdy niewiadomo :-/

mam5gram

zmieniałem chmody i ten sam problem, moge napisać odpowiedz ale modyfikować dzaiły nie moge >:( co to moze byc???

HaWaN

A może masz poprostu uszkodzony któryś z plików ( niemogę teraz szukać, który odpowiada za tworzenie działów, ale może on jest uszkodzony, lub niewgrany, bo jak patrzałem na twoje forum, to zauważyłem, że niemasz 100 % plików na serwerze )

mam5gram

Cytat: Hawan w 22 Luty 2006, 17:39
A może masz poprostu uszkodzony któryś z plików ( niemogę teraz szukać, który odpowiada za tworzenie działów, ale może on jest uszkodzony, lub niewgrany, bo jak patrzałem na twoje forum, to zauważyłem, że niemasz 100 % plików na serwerze )

no możliwe ale neistety neiwiem co to za plik, moze ktoś pomóc w tej kwestii bo to może dobry trop...

ronin

Cytat: mam5gram w 22 Luty 2006, 19:42

no możliwe ale neistety neiwiem co to za plik, moze ktoś pomóc w tej kwestii bo to może dobry trop...

wgraj na nowo wszystkie pliki, zostaw tylko Settings.php i Settings_bak.php a cala reszte wrzuc na nowo

mam5gram

Cytat: ronin w 22 Luty 2006, 19:55
Cytat: mam5gram w 22 Luty 2006, 19:42

wgraj na nowo wszystkie pliki, zostaw tylko Settings.php i Settings_bak.php a cala reszte wrzuc na nowo

Wgrałem wszystko na nowo oprócz tych dwóch plików i niestety dzieje sie to samo :(  Prosze o jakieś dalsze propozycję i dzięki za dotychczasową pomoc

mam5gram

Dzieki wszystkim za pomoc, szczególnie DefcOn :)

Ice

Mam tez tam forum i działa bez problemowo na 1.1 RC 2
Jedyne problemy jakie miałem z forum były po instalacji z fantastico. Wywaliłem i zainstalowałem na czysto i jest OK.
Jak nie masz czystą wersje to wgraj całe 1.1 RC2 zaistaluj na nowo.

defc0n

Ice on rozwiazal juz swoj problem...