SMF 2.0 Beta 3 Public wydane!

Zaczęty przez Kǝmac, 18 Marzec 2008, 01:32

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kukis

Jak włączyć ten edytor dla wszystkich? Chcę pogrubić itd. to nie działa :(

kempa

Cytat: Kukis w 24 Marzec 2008, 22:23
nie denerwuj sie tak ;) W koncu to wersja beta  ;D A wersje bata maja to do siebie ze czasami sa malo fukncjonalne :)

CyPhErR

Cytat: Kukis w 24 Marzec 2008, 22:23

PA>Konfiguracja>Ustawienia obecnego stylu>Opcje użytkowników>Ustaw domyślne opcje stylu> Zaznacz przy "Domyślnie pokaż edytor WYSIWYG na stronach wiadomości?"

przynajmniej u mnie działa :P

Shadowsword

Da to się zainstalować bez usuwania SMF 1.1.4?

Mad_MAX

Cytat: Shadowsword w  6 Kwiecień 2008, 19:00
Da to się zainstalować bez usuwania SMF 1.1.4?

Podpinam sie czy da sie smf 2.0 jakos zainstalowac zeby nie trzeba bylo usuwac 1.1.4 ??

I jak jest z ta beta 3 , lepiej poczekac na finalna wersje i siedziec dalej na 1.1.4 czy smialo mozna zmieniac ??

unReal

Na forum jest o tym, jak przejsc z wersji 1.1.4 na 2. Ja osobiscie wole poczekac do wersji finalnej. Jesli nic ci nie brakuje i jestes zadowolony, to raczej migracja nie bedzie koniecznoscia.

Kukis

Czy ktoś się może orientuje czy można powrócić do v 1.1.4?  :-\

Nolt

www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni

mobi

nie ma takiej opcji, za duze zmiany w bazie

vhs

Czy ktos orientuje sie kiedy mniej wiecej planowane jest wydanie stabilnej wersji 2.0 ?

mobi

CytatCzy ktos orientuje sie kiedy mniej wiecej planowane jest wydanie stabilnej wersji 2.0 ?
orientacja mi mowi, ze w tym roku, i bardziej precyzynej odpowiedzi nie dostaniesz

tommass