Mix modyfikacji

Zaczęty przez Smugller, 14 Listopad 2007, 16:39

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Smugller

Witam, postanowiłem zrobić mix modyfikacji. Najciekawsze i najlepsze modyfikacje spolszczone przeze mnie. W paczce są m.in:

- Easy Edit Meta Data_v1.0 PL ( UTF-8 oraz ISO-8859-2 ) - narzędzie do edytowania meta tagów forum z poziomu admina. Dostępne jest w Opcjach forum po zainstalowaniu.
- Member Color Link 2.0.5 PL ( UTF-8 oraz ISO-8859-2 ) - modyfikacja która pozwala na zmianę kolorów nicków na forum tam gdzie chcemy. Dostępne jest w Opcjach forum po zainstalowaniu.
- SMF Shoutbox v1.16b PL ( UTF-8 oraz ISO-8859-2 ) - mod dodający shoutbox'a na forum. Chyba wszystkim dobrze znany ;) Pomoc dostępna w panelu admina nie została spolszczona, ale spolszczę ją niedługo.
  Dostępne jest w Opcjach forum po zainstalowaniu.
- Users Online Today 1.4.0 PL ( UTF-8 oraz ISO-8859-2 ) - modyfikacja, która wyświetla nam na dole forum kto nas dziś odzwiedził, ile osób itd.

Wszystkie modyfikacje są najnowszymi dostępnymi na stronie: http://custom.simplemachines.org/mods/ spolszczone przezemnie oraz przetestowane na wersji SMF 1.1.4 z polskimi plikami językowymi w kodowaniu UTF-8. Mam zamiar spolszczyć jeszcze:
- Visual Warning Mod v1.41
- Karma Description Mod v2.3
- Ad Managament Mod v2-3
- Zmodyfikować moda GG i Tlen mod, dodając status Skype. ( Dodać opcje usuwania obecnych komunikatorów czyli ICQ,     
AIM, MSN, YIM zastępując je: GG, Tlen, Skype i może Jabber)

Paczka do pobrania w załączniku poniżej. Enjoy ;)

szybka_pl

szybka_pl

Smugller: mozesz pokazac screna ustawien admin z  Easy Edit Meta Data_v1.0 P

Smugller

Pewnie zainstalowałaś już jakiś inny mod, albo masz całkiem zmieniony plik index.template.php
Albo zmieniłas oryginalny kod na ten: http://www.webmasterstalks.com/general-discussion/how-do-you-change-the-meta-tags-for-smf-t363.0.html;msg2147#msg2147
Podaj link do forum to Ci spróbuję jakoś pomóc.

szybka_pl

Tak smieialem recznie ten plik wedlug linku jaki podalem. Chcialbym zobaczyc screna z poziomu admina - bo nie wiem czy to jest to czego szukam - adres mojego forum to www.szybka.pl/forum

Lerhond

Pytanie -> Co zrobić, aby na SB działały Polskie znaki?

lolek2

Poczytać forum ...
www.netlook.pl
Jeden z nielicznych(jak nie jedyny) polski hosting naprawde warty poleceniu.

Chcesz pomocy osobistej przez gg ? Licz się z tym że to kosztuje.