Zapowiedź SMF 2.0

Zaczęty przez Kǝmac, 9 Kwiecień 2007, 20:10

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nolt

Cytat: asdic w 25 Grudzień 2007, 18:43
Czy jest juz spolszczenie do wersji SMF 2.0 ? czy samemu trzeba zrobic pl na dzisiaj.
Spolszczenie będzie gotowe gdy wyjdzie SMF 2.0, nie wcześniej i mam nadzieję nie później :) A czy opłaca się czekać na wersję 2.0 ? TAK.
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni

SadaM666

Co jak co :) Ale ja po paru miesiacach czekania przenioslem sie wkoncu na phpbb3 :) Jestem bardzo zadowolony :)

michau

Czekając na SMF 2.0 przychodzi mi pytanie dotyczące przejścia ze starszych wersji na 2.0. Mam taką nadzieję że nie będzie to jakieś bardzo skomplikowane. Czy ktoś wie jak jest planowana ta sprawa?

thomas86

Witam, czy ktoś sie oriętuje kiedy można liczyć na oficjalną publikację SMF 2.0 ? Jak wszyscy czekam juz od października i moja cierpliwość dobiega konca ... słyszę też głosy że niektórzy przechodzą na inne skrypty ale mi bardziej odpowiada SMF...

Pozdrawiam.

Nolt

Szczerze nie rozumiem osób które przechodzą na inne skrypty które i tak oferują mniej nie zawsze więcej opcji. Gdy nie było mowy o SMF2.0 wszyscy byli happy z obecnej wersji i nikt nie wspominał o przechodzeniu na inne skrypty bądź braku cierpliwości. Gdy wyjdzie SMF2.0 będziecie znowu zadawać miliardy pytań bo będziecie chcieli powrócić do SMF tyko przez własna niecierpliwość. Wydana niedawno beta 2 dla CM planowana była na koniec lutego a wyszła dużo wcześniej, wiec coś o tym świadczy... O ile pamiętam programiści SMF wspominali o premierze zwykłej bety (przy okazji planowania daty wydania bety 2 CM) na Wielkanoc, ale jeśli beta 2 CM pojawiła się dużo wcześniej, może i tak sie stanie z normalna wersją. Na koniec dodam że nikt was nie trzyma przy tym skrypcie :) to jest wasza decyzja, a w przyszłym czasie przekonacie sie sami czy dobra czy zła, tyle.
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni