problem po zmianie umowy użytkowania forum - problem with Registration Agreement

Zaczęty przez fotosukces, 14 Kwiecień 2023, 12:56

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fotosukces

Cześć
Zmieniłem treść umowy, którą użytkownik akceptuje podczas rejestracji. Zatwierdziłem zmiany oraz wylogowałem się z konta administratora. Zalogowałem się na konto użytkownika i pojawiła mi się od razu nowa treść umowy użytkownika, lecz bez żadnego przycisku akceptacji tej umowy.
Użytkownik nie może nacisnąć przycisku akceptuj, gdyż tego przycisku nie ma. Użytkownik nie może wejść na stronę główną forum, nie może wejść do profilu forum, nigdzie nie może wejść. Jest zalogowany, lecz od razu wyświetla mu się pełna treść umowy używania forum. Przycisku akceptacji bądź braku akceptacji nie ma.
Co mogę w tej sytuacji zrobić?

Czy ktoś z Was miał już podobny problem? Czy mogę prosić o podpowiedź, gdzie i co należy zrobić, aby użytkownik mógł dalej korzystać z forum?

posiadam forum: SMF 2.0.19

CrimeS

Jak przywrócisz oryginalną umowę to wraca do normy? Dodawałeś jakiś kod HTML, który może wysypać elementy strony?

Stanley

@fotosukces, jakie masz zainstalowane dodatki na forum, to pomoże być może w rozwiązaniu twojego problemu?

Czy możesz podać adres witryny forum, jeżeli nie jest to tajemnicą, będzie nam łatwiej ;)
Ale obstawiam na 90% że jest to problem z twoją przeglądarką a nie ze samym skryptem smf :)
Moje fora: pesnext.pl, appgroup.org.pl

Specjalista od niczego.

Pomogłem?, - [Pomógł]