Dzień dobry i dobranoc forum - czyli nie samym SMFem człowiek żyje

Zaczęty przez pretor, 10 Grudzień 2019, 09:38

pretor

Dzień dobry i dobranoc - zupełnie luźny temat (substytut Shoutboxa)

No to zaczynam pierwszy ;)

Cześć z rana, dzisiaj chyba jest już wtorek :)

PS. Nie wysilajcie się zbytnio, wystarczy: cześć, dzień dobry, dobranoc lub sama buźka - ważne aby forum żyło, chociaż w jednym temacie  8)

Adrian

the simplest solution is most likely the right one

Nolt

www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni

pretor

Do 1.00 za kierownicą, więc na dobranoc jeszcze mam trochę czasu ;)

pretor@tapatalk

pretor

pretor

Sobotnio, dzień dybry  :)

PS. Niestety dalej nie ma możliwości łączenia ze sobą postów na forum, więc niechętnie ale chyba samotnie będę nabijał swój licznik w tym temacie  ;D

Adrian

W tym wypadku, gdy posty są kilka dni po sobie nawet dobrze że nie są łączone.

No to też dzień dobry :) Przegląd techniczny w aucie zrobiony, jeszcze OC  i znowu spokój na rok czasu :D

pretor

Cytat: Adrian w 14 Grudzień 2019, 12:13
No to też dzień dobry :)
Siema  :)

Przegląd techniczny w aucie zrobiony, jeszcze OC  i znowu spokój na rok czasu :D
U mnie przegląd techniczny dopiero w kwietniu ale OC za jedno auto mam już z głowy 5.12 a 2-ratę OC na mojego "terenoca" mam do 31.12.
Co ciekawe, jak parę lat temu drastycznie wzrosły stawki za OC, tu u mnie regularnie co roku jest zdecydowanie taniej i tak np. za VW Sharan, płacę 449 zł na rok (jedna oplata).

W tym wypadku, gdy posty są kilka dni po sobie nawet dobrze że nie są łączone.
Parę dni tak (np. po 48h) ale nie posty pisane do 24h.
Teraz z tego co widać, po 2 ostatnich moich postach tak jednak nie jest ale nic nie stoi na przeszkodzie aby administrator to zmienił.

PS. Jeżeli nikomu nie będą przeszkadzały, moje codzienne dzień dobry i dobranoc, nie łączone a w osobnych postach, to nie widzę podstaw do zmiany  ;)

Adrian

OC w tym roku bez zmian, jakieś 600zł na dwie raty, czyli jakieś 320 x2 :/

pretor

Nolt

www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni

pretor

pretor

Cześć  :)
Życzę Wam spokojnych świąt w gronie rodzinnym.

Nolt

Ponad 150 serwerów zaktualizowanych [emoji6], można rozpoczynać wieczór sylwestrowy i odpalać szampana [emoji16]

Udanego sylwestra wszystkim życzę!

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ