[PL]Ad Mod wersja 1-1-x_v2-3-polish

Zaczęty przez Nolt, 24 Luty 2007, 02:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Paveleks

Heh teraz błąd lini 549 tak gdzie jest "?>"
Chyba trzeba dać sobie spokój :D bo chyba nie da rady tego zrobić :] ronin no nic dzięki za próbę pomocy oczywiście + :] Pozdrawiam   

Trampeczek

Witam, mialem juz tego moda chodzil ok, lecz po usunieciu wpisu html z reklamami zrobilem na nowo reklamy, nie pamietam tylko jak zrobic, by reklama pokazywala sie tylko i wlacznie i zawsze pod tematem autora, nie np w srodku itp. Nie pamietam jak to zrobil , bo tak juz mialem. Wiem ze sa opcje do wyboru aby np po 2 poscie byla reklama poakzywana itp, ale mi chodzi o to by reklama byla odrazy pod tematem i tylko tam. ktos moze wie?

Trampeczek

jest opcja "Wyświetl reklamy na końcu ostatniego wątka" ale ja bym chcial opcje "Wyświetl reklamy na POCZĄTKU ostatniego wątka" czyli odrazu pod tematem albo na 2 stronie tematu pod 1 postem jaki sie ukaze. itp... helps ;)

michal13031986

Zrobiłem to tak jak podał Nolt, ale nie wyświetlają się reklamy na dole strony, na samej górze oraz po bokach. co zrobić żeby wyświetlały się na dole strony, górze oraz po bokach. Wersja forum to 1.1.6, instalowałem mod przez menedżer pakietów

Blackdeath

po zainstalowaniu tego moda w PA mam taki komunikat

"Problem z Ad Mod
LoadAds.php jest nie pełny/popsuty w twoim katalogu ?ródłowym. Upewnij się że wgrany został poprawnie. Modyfikacja Ad nie będzie funkcjonowała poprawnie. Jeśli masz wątpliwości, odwied? www.smfads.com! "

moze mi tos wytlumaczyc o  co chodzi???

mam tem plik wgramy na serwer:(

ronin

chodzi o to czy masz na serwerze plik LoadAds.php, pisze jak byk co masz zrobic

Blackdeath

ok uporalam sie z tym plikiem:) teraz mam inny problem niechechca mi sie reklamy pokazywac, kozystam z thema o nazwie Metropolis bylabym wdzieczna za przeedtowane pliki pod tego thema ??:(

ronin

przeczytaj pierwszy post z tego tematu

kaju666

Mam pytanie gdzie trzeba dopisac coś by reklama w postach wygląała bardziej realnie zmienić nazwę dać awatara by wyglądał jk normalny użytkownik?

privace

dobra, mam pewnie głupie pytanie, ale nie jestem zbyt biegła w tym temacie i nie wszystko zrozumiałam;)
Mod zmienia następujące pliki:
   ./Sources/Subs.php     
    .Themesdefault/index.template.php     
   .Themesdefault/BoardIndex.template.php     
    .Themesdefault/Display.template.php     
     .Themesdefault/MessageIndex.template.php
     ./Sources/ManagePermissions.php   

Czy jest możliwość jakiejś zmiany "globalnej", żeby nie babrać się w każdym stylu osobno? Tzn. aby te reklamy itd. wyświetlały się w KAŻDYM stylu?  Bo default działa bez problemów i teraz  powtarzać to przy każdym dodanym stylu to według mnie robota głupiego ;)

www.blog.privace.eu

ronin

Cytat: privace w 21 Styczeń 2009, 15:56

Czy jest możliwość jakiejś zmiany "globalnej", żeby nie babrać się w każdym stylu osobno? Tzn. aby te reklamy itd. wyświetlały się w KAŻDYM stylu?  Bo default działa bez problemów i teraz  powtarzać to przy każdym dodanym stylu to według mnie robota głupiego ;)
raczej nie bo nie kazdy styl jest taki sam (chodzi o kod) wiec nie pozostaje nic innego jak reczna instalacja

Krecik

Sorry że odnawiam temat ale mógł by mi ktoś to zainstalować na  FerryTheme bo jak ja to robie to wywala mi taki błąd
Parse error: syntax error, unexpected T_IF, expecting '{' in .../Themes/FerryTema/index.template.php on line 613

604: echo ' > ';
605: }
606:
607: echo '</div>';
608: }
609:
610: // Show the menu up top. Something like [home] [help] [profile] [logout]...
611: function template_menu()
612:  //Below the menu ads

613:    if (function_exists("show_indexAds") && function_exists("show_towerleftAds") && function_exists("show_towerrightAds"))

614:    {
615:       $ads = show_indexAds();   
616:       if(!empty($ads))
617:          if($ads['type']==0)

Dodałem mój index.template

Nolt

Pliki zaktualizowane do najnowszej wersji.
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni