Zlecę uruchomienie forum tematycznego

Zaczęty przez Mathias40, 3 Wrzesień 2017, 15:40

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mathias40

Witam,
Będąc pasjonatem akwarystyki, postawiłem strone na szablonie wp, teraz chciałbym uruchomić forum,
Po przejrzeniu kilkunastu for, bardzo spodobało mi się forum na www.arowana.pl
Chicłabym uruchomić podobne,
Proszę o pomoc.
Pzodrawiam.

CrimeS

Witam, forum można odpalić bez problemu, nawet z szablonem forum który został podany w powyższym linku. Czego dokładnie potrzebujesz?

Mathias40

Dziękuje za zaintersowanie i odpowiedź,
Potrzebuje uruchomić forum, co jest dla mnie trudne...
Muszę przyznać, że nie znam się na tym, ale skoro twierdzisz, że jest łatwe to bardzo się cieszę  :)

js

Podaj adres twojej strony. Na jakim serwerze masz stronę? Płatnym czy darmowym?

Mathias40

hosting mam na home  wykupiony, strona nie jest jeszcze całkiem gotowa - zostały szczegóły,
adres strony : www.channa.club
Wzorowałem się na arowana.pl , czyli strona główna na WP, a forum na SMF tylko jak to forum uruchomić?

js

Podaj prawidłowy adres strony, by można było na nią wejść.

Mathias40

Bardzo podoba mi się ten szablon forum, jaki jest tutaj http://forum.arowana.pl/
Chicałbym zmienić tylko kolorystykę i tło - poza tym jest fantastyczne,
Do naszych potrzeb hobbystycznych wydaje mi się, że funkcje forum nie powinny być jakieś specjalne,

CrimeS

Co do szablonu to jest to Mystic Jade. Niestety studio które go wypuściło już nie funkcjonuje, więc musiałby wysłać go ktoś kto posiada owy szablon zapisany u siebie.

Mathias40

js

Tak się składa, że posiadam wszystkie szablony z DzinerStudio premium i darmowe, byłem członkiem klubu DzinerStudio. Mogę Ci stworzyć takie forum, napisz do mnie prywatną wiadomość.