SMF 1.1.4

Zaczęty przez Kǝmac, 12 Luty 2007, 21:12

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

KoDaV

Bardzo mi się spodobało SMF i ściągnąłem najnowsza wersję i chyba na tym skrypcie powstanie moje kolejne forum

defc0n

Troche mnie tu nie bylo, ale dobrze widziec, ze simplemachines.org nie spie :D

kamili34

Skrypt jest ok i mniej dziurawy jak phpbb

Slim Shady

Simple Machines jest lepsze od Invision Power Board.

nowy

Jakieś 3 miesiące temu zainstalowałem SMF 1.1.1. Generalnie wszystko jest ok. Jestem zadowolony z forum.

Chciałbym mieć oczywiście wersję jak najbardziej aktualną i stabilną i w związku z tym pytanie: Czy aktualizacja do SMF 1.1.2 jest bezpieczna? Tzn. nie jestem ekspertem w tym temacie i boję się, że zrobię aktualizację i zgodnie z Prawem Muprhiego coś się sknoci i nie będę umiał tego naprawić. A przecież teraz wszystko fajnie działa.

P.S. A tak przy okazji i żeby nie zakładać nowego wątku to czasami forum jakoś wolno chodzi, podgląd postów nie działa, odpowiedzi na posty się nie wysyłają, generalnie miałem takie sygnały od użytkowników. Co to może być? Home mi to sprawdzał i powiedzieli, ze po ich stronie wszystko jest ok.

ronin

Cytat: nowy w 24 Marzec 2007, 17:22
Jakieś 3 miesiące temu zainstalowałem SMF 1.1.1. Generalnie wszystko jest ok. Jestem zadowolony z forum.

Chciałbym mieć oczywiście wersję jak najbardziej aktualną i stabilną i w związku z tym pytanie: Czy aktualizacja do SMF 1.1.2 jest bezpieczna? Tzn. nie jestem ekspertem w tym temacie i boję się, że zrobię aktualizację i zgodnie z Prawem Muprhiego coś się sknoci i nie będę umiał tego naprawić. A przecież teraz wszystko fajnie działa.

P.S. A tak przy okazji i żeby nie zakładać nowego wątku to czasami forum jakoś wolno chodzi, podgląd postów nie działa, odpowiedzi na posty się nie wysyłają, generalnie miałem takie sygnały od użytkowników. Co to może być? Home mi to sprawdzał i powiedzieli, ze po ich stronie wszystko jest ok.

przeczytaj ten temat

nowy

Hhmmm... Bardzo mi pomogłeś...

Kǝmac

Cytat: nowy w 26 Marzec 2007, 09:24
Hhmmm... Bardzo mi pomogłeś...
Pytanie czy robić update powraca przy każdym wypuszczeniu nowej wersji. Odp. Tak, zrób.
Jeśli forum raz działa dobrze, raz źle i nikt w międzyczasie nie gmera przy plikach to problemy mogą być tylko po stronie serwera. Napisz detale w nowym wątku.
Dropbox +0.5 GB dla nowych użytkowników (i dla mnie): http://db.tt/dO6tmv2

nowy

nie na temat

A ja (niestety) dodam bana, takie zachowanie jak "nowego" nie będzie tolerowane. Dostał 2 odpowiedzi i jeszcze obraża ludzi. N/C - Kemac

avterav

Czyli dla wersji 1.4.1 nie ma spolszczenia? bo to nie działa :/
w takim razie powinienem ściągnąć wersję 1.3.1 i na to dopiero 1.1.2 spolszczone?
bo ja już nie wiem:((

sim_jude96

A gdzie moge go ściągnąć?

Anette

sim_jude96

Podmieniłem katalog "Themes" ale nadal jest wszystko po angielsku.

Anette

Cytat: sim_jude96 w 14 Czerwiec 2008, 10:46
Podmieniłem katalog "Themes" ale nadal jest wszystko po angielsku.

no a jak masz w ustawieniach serwera?

sim_jude96

No właśnie nie wiem gdzie to zmienić :/

sannews.yoyo.pl