[SMF2] miniType

Zaczęty przez CrimeS, 15 Październik 2015, 23:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

CrimeS

Nowy, bardzo responsywny szablon SMF! Szablon posiada "pstryki", poprzez które można sobie dostosować szablon do forum.

DEMO!

https://www.youtube.com/watch?v=zA8b2Edifb4 - film prezentujący szablon w wersji angielskiej z polskimi napisami (trzeba wybrać CC).

pretor

Jak dla mnie bomba ;)
Pomysł promocji produktu na YT i wykonanie, według mojej oceny na 6+
Sam styl jest naprawdę extra i nieźle spasowany.
Kolorystykę można będzie sobie dopasować do własnych potrzeb i upodobań ?

CrimeS

Dziękuję za konstruktywną opinię :)

Myśleliśmy żeby dodać "color picker" i dostosowywać kolory szablonu z panelu admina l, lecz nie każdemu by to pasowało, przez co zmiany są w pliku css.

Jeżeli małe zmiany kolorów to jako darmowy bonus możemy pozmieniać :)

Nolt

Występuje z niebieskimi elementami? :D wiesz co mam na myśli :)
www.wizzi.pl
Moje style dla SMF 2

SMF.PL FAQ
nie odpowiadam na żadne PW, więc ich nie wysyłajcie chyba że zostaniecie o to poproszeni

CrimeS

Może i występować, jeżeli myślimy o tym samym to drzwi SC są otwarte :)

js

Bardzo ładny jest ten szablon, fajnie, że zaczynasz robić takie dizajnerskie szablony, tylko fajnie byłoby gdybyś robił też szablony ciemne nie tylko białe. Ciekawe jakby ten miniType wyglądał w kolorze ciemnym jak ten szablon LOL od smftricks. I mam taką sugestię dla Ciebie CrimeS zrób kiedyś taki szablon coś ze stylu LOL lub coś innego kozackiego.

CrimeS

Wygląd szablonu zależy od grafika :) Problem z ciemnymi stylami jest taki, że przeglądarki inaczej te kolory renderują niż photoshop. Przez co np. styl RetroMini okazał się najmniej popularny.

js

Pytam dlatego o kolor ciemny, ponieważ zazwyczaj kolor jasny szablonu męczy oczy, jeśli przesiaduje się długo na forum, który ma jasny styl.