[WYKONAM] Modyfikacje dla SMF, instalacja SMF, modyfikacji oraz stylów

Zaczęty przez Adrian, 4 Październik 2014, 14:28

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Adrian

Co mogę wykonać:

Modyfikacje:
   Potrzebujesz jakiejś modyfikacji, której nie ma w bazie SMF? Oryginalny autor modyfikacji nie aktualizuje swojego kodu od dłuższego czasu?
   Mogę napisać mody dla SMF oraz zaktualizować pakiety tak, aby działały w najnowszej wersji SMF 2.0.*.
   Możliwe jest także przetłumaczenie każdej modyfikacji.

Style:
   Podoba Ci się styl ze starszej wersji SMF lub zupełnie innego skryptu? Bez problemu przeniosę go do SMF 2 :)
   Nie tworzę stylów od zera, tylko je przenoszę.

Instalacja i aktualizacja:
   Masz problem z instalowaniem/aktualizowaniem SMF na swoim serwerze? Masz problemy z instalacją/aktualizacją SMF, modyfikacji lub stylów?
   Czasem aktualizacja forum z wieloma modyfikacjami może sprawić problemy jeśli mamy zainstalowane modyfikacje które ingerują w aktualizowaną część kodu.
   Mogę w tym pomóc.

Kontakt:
   Pytania można wysyłać na adres email: smf@elkarte.net.pl lub przez komunikator GG.
   Ceny są ustalane indywidualnie.

Wszystkie style i modyfikacje pisane są tylko i wyłącznie dla SMF 2.0.*
Przeniesienie stylu możliwe jest tylko jeśli został on wydany za darmo, nie ma możliwości przeniesienia płatnego stylu.
the simplest solution is most likely the right one

pretor

Witam.
Stałem się pierwszym i do tego w pełni usatysfakcjonowanym klientem kolegi @phantom  :)

Polecam usługi, praca wykonana na mocne 6+

pretor

Witam, szukam nowego w pełni responsywnego stylu dla mojego forum, wpadł mi w oko styl z tej strony http://retrorides.proboards.com i mam pytanie czy dało by się dopasować ten styl do SMF 2.0 ?

Adrian

Jeśli jest on darmowy i licencja pozwala na takie przeróbki to nie widzę żadnego problemu.
the simplest solution is most likely the right one

pretor