Filmiki na forum

Zaczęty przez blondi, 16 Listopad 2013, 17:15

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

blondi

mam pytanie i z góry dziękuję za głupie odpowiedzi, (UWAŻASZ TO ZA GŁUPIE, TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ ADMINIE I MODZIE) chodzi mi o  dodawanie filmików na forum, wszystkiego próbowałam i media... you tube i nic, html blabbabla.. html jest ale tylko u adminów, że wyskakuje film a nie tylko linki inni tak nie mogą, bęz zbędnych komentarzy, tylko normalna pomoc, ps. skoro admin uważa wszystko za głupie po co ta pomoc... może on jest jakimś informatykiem ale nie każdy....

Stanley

Jakie masz zainstalowane mody?
Moje fora: pesnext.pl, appgroup.org.pl

Specjalista od niczego.

Pomogłem?, - [Pomógł]

blondi

Adrian

A co ty tak negatywnie nastawiona od razu? Ledwo co konto założone a już pretensje nie wiadomo o co...

Jeśli masz forum na darmowefora.pl to nie ma możliwości dodania takiej funkcji dla użytkowników.
the simplest solution is most likely the right one

blondi

jakoś wcześniej miałam tylko starszą wersję i mógł każdy dodawać... negatywnie, bo już raz tu byłam, pytałam o jakąś drobnostkę i olaliście mnie totalnie, taka pomoc :)

CrimeS

Rozumiem, że założyłaś przez to drugie konto?

blondi

nie, to było dawno, mam już inne forum, i dlatego spytałam, a tamtego profilu nie pamiętam, nazwy i hasła

blondi

czy ktoś mi w końcu pomoże??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//

pretor

Cytat: blondi w 27 Listopad 2013, 01:29
czy ktoś mi w końcu pomoże??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//

przy takim nastawieniu, to szczerze wątpię  :-X

blondi

bo widzę i wiem jak tu jest, czytam innych posty a wy zakładacie, że wszyscy wszystko umieją i nie pomożecie normalnie tylkoo  napiszecie jakąś pierdołę na której się tylko niektórzy znają

CrimeS

Cytat: phantom w 16 Listopad 2013, 23:18
Jeśli masz forum na darmowefora.pl to nie ma możliwości dodania takiej funkcji dla użytkowników.

A czy czytałaś odpowiedzi w ogóle? Podałaś minimum informacji i chcesz, aby udzielono Ci pomocy. Z fusów nikt nie wywróży a odpowiedź była tutaj od początku.

blondi

A Ty czytałeś????????????????? miałam wcześniej 1.06 na darmowych a teraz 2. 06 bodajże więc??????????????????? tamto było na darmowych i to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stanley

Zaktualizuj profil/podaj adres strony...
Moje fora: pesnext.pl, appgroup.org.pl

Specjalista od niczego.

Pomogłem?, - [Pomógł]

Nil

Tak jak już pisał @phantom z tego co widzę na darmowefora.pl nie ma możliwości dodawania modyfikacji. Jedynie co możesz, to spytać na ichnim forum o taką możliwość, w końcu to dość przydatna funkcja.